Protestantse Kerk Wevelgem
© Protestantse Kerk Wevelgem, Spoorwegstraat 18, 8560 Wevelgem
Spoorwegstraat 18, 8560 Wevelgem
Home Over ons Info Publicaties Regio
Contactadres

Contactpersoon:

Ds. Gert-Jan Kroon (Consulent)  (Gemeente vacant sinds 1/12/2016) 

Adres Kerk:

Spoorwegstraat 18 8560 Wevelgem

Routebeschrijving

Met de auto

Vanuit richting Brugge-Roeselare

Neem de E403 (A17) richting Kortrijk/Doornik.  Na de verkeerswisselaar Moorsele rijdt u door een tunnel. Bij het uitrijden van de tunnel hebt u de afrit 5 (Wevelgem).  Op het ronde punt, neem de N8 richting Wevelgem Centrum. De eerste straat rechts (na 400m) is de Spoorwegstraat. Na 100m  bevindt de kerk zich aan uw rechterkant.

Vanuit Ieper

U neemt de A19 richting Kortrijk.  U volgt Doornik-Gent-Rijsel aan afslag 1 en volgt de E403 (A17) richting Gent.  Neem afrit 5 (Wevelgem) net na de tunnel.   Op het ronde punt, neem de N8 richting Wevelgem Centrum. De eerste straat rechts (na 400m) is de Spoorwegstraat. Na 100m  bevindt de kerk zich aan uw rechterkant.

Vanuit richting Gent

Neem de E17 richting Kortrijk.  Neem de E403 (A17) richting Brugge.  Neem afrit 5 (Wevelgem) net voor de tunnel.   Op het ronde punt, neem de N8 richting Wevelgem Centrum. Bij het volgende ronde punt rij je rechtdoor. De eerste straat rechts  (na 400m) is de Spoorwegstraat. Na 100m bevindt de kerk zich aan uw rechterkant. 

Met de trein (5 minuten van het station gelegen)

Vanuit richting Kortrijk

Voor het stationsgebouw loopt een deel van de Stationsstraat. Loopt dit gedeelte door en je komt in de Hoogstraat terecht. Sla links af en op het einde van deze weg kom je Brugstraat terecht. Ga richting spoorweg (niet over steken) en links naast de spoorweg heb je de Spoorwegstraat. Loop die tot het einde door en op je linkerkant vind je de kerk. 

Vanuit richting Ieper/Poperinge

Je gaat richting van de Nieuwe Markt (blijf parallel met de spoorweg) en doorkruist die.  Op een bepaald moment kom je in de Gullegemstraat terecht.  Sla rechts af en steek de spoorweg over. De eerste straat rechts over de spoorweg is de Spoorwegstraat. Loop die tot het einde door en op je linkerkant vind je de kerk. 

Kaart


Grotere kaart weergeven
Informatie
Info